Малюк та коматозник: Навальний розсмішив мережу новим фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Малюк та коматозник: Навальний розсмішив мережу новим фото

Малюк та коматозник: Навальний розсмішив мережу новим фото
Джерело:  online.ua

Головний ворог очільника Кремля Володимира Путіна та лідер російської позиції Олексій Навальний робить все можливе, щоб не тільки поквитатися з командою російського президента після резонансного отруєння, а й відновити свої сили та стан здоров'я. З цією метою відомий політик проводить дуже багато часу на свіжому повітрі та не забуває брати з собою на регулярні прогулянки сина Захара. Олексій Навальний зізнався, що Захар з гумором називає ці променади "на прогулянці малюк та коматозник". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис російського опозиціонера у Фейсбук.

"Намагаюся багато ходити і брати з собою Захара. Він називає це "На прогулянці малюк і коматозник", — розповів Олексій Навальний та опублікував фото з сином.

Користувачі мережі та прихильники Олексія Навального зізнаються, що це фото підняло їм настрій та навіть розсмішило.

"Класно, що людина, яка подібне пережила, не втрачає почуття гумору; Захар дуже схожий на батька, але на Юлю ще більше; Олексій, схиляюся перед вашою стійкістю. Ви справжній воїн, справжній політик, справжній чоловік, справжній батько! Успіхів, удачі, сил моральних і фізичних вам всюди і в усьому! Боротьба ще попереду! Народу потрібен такий вожак, як Ви!; А Вам не страшно показувати фото сина, коли ваш головний ворог сам Володимир Путін?; Навальний своїми фото завжди піднімає настрій; ахахаха! а Захар ще той гуморист; Тепер Ви ще й справжній Джеймс Бонд, син точно пишається, вчора по німецькому зомбоящику показували сюжет про Вас, який Ви сміливий!; Навальний побудував будинок, виростив сина, залишилося лише посадити... Путіна",  — жартують користувачі мережі.

Не можна не згадати про те, що 8 жовтня Олексій Навальний нарешті опублікував своє перше відеозвернення після сканадльного отруєння "Новачком", яке шокувало усю міжнародну спільноту. Опозиціонер офіційно заявив, що за замахом на нього стоїть особисто президент Росії Володимир Путін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Навальний зізнався,  для чого насправді з ним зустрічалася канцлерка ФРН Ангела Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?