Манчестер Сіті - Динамо: все про матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Манчестер Сіті - Динамо: все про матч Ліги чемпіонів

Манчестер Сіті - Динамо: все про матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Сьогодні київське "Динамо" зіграє з "Манчестер Сіті" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Динамо" зі стадіону "Іттіхад". Початок зустрічі - 21:45.
ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. 1/8 фіналу. матч-відповідь
Перша игра - 3:1
Манчестер. "Іттіхад"
Головний арбітр: Овідіу Хецеган (Румунія)
МАНЧЕСТЕР СІТІ Англія - ​​ДИНАМО Київ, Україна
Перед київським "Динамо" стоїть надскладна задача - перемогти "Манчестер Сіті" з різницею в 3 м'ячі або з рахунком 2:4, 3:5.
Букмекери в успіх "Динамо" не вірять, та й статистика говорить не на користь киян - раніше динамівці ніколи не перемагали в Англії.
Але потрібно виходити і показати кращу гру. Адже і в київському матчі моменти біля воріт Джо Харта були, але кияни розпорядилися ними не кращим чином. У той же час необхідно краще зіграти в обороні, не дозволивши "городянам" тікати в контратаки. Тільки за такої гри у "Динамо" будуть шанси на перемогу.
Кадрова ситуація. Сергій Ребров узяв у Манчестер 19 футболістів. Не прилетіли до Англії Рибалка і Мораес, які отримали пошкодження в останніх іграх.



Динамівці провели тренування в гарному настрої (фото dynamo.kiev.ua)


ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ


Згідно котирувань, у "Динамо" шансів немає. На прохід англійців навіть ставки не приймають, а на прохід "Динамо" пропонується

фантастичний коефіцієнт 23,00

.


ДЕ ДИВИТИСЬ


У прямому ефірі українського ТБ матч покажуть телеканали "Футбол-1" і ТРК "Україна".


Онлайн-трансляція на нашому сайті почнеться о 21:30.



ФАРТОВИЙ СУДДЯ


Ось він - козир "Динамо".

Українські клуби ніколи не програвали з Овідіу Хецеганом

, вигравши 7 матчів з 9-ти при суддівстві румунського арбітра.



СЛОВА ПЕРЕД ГРОЮ



Ребров переконаний, що шанси у "Динамо" будуть (фото dynamo.kiev.ua)

Сергій Ребров, головний тренер "Динамо": Ми вивчили помилки, сподіваюся, виправили і йдемо далі. Проаналізували ті помилки, які у нас були - дали супернику використати свої найкращі якості. Але, напевно, у другому таймі спала та нервозність, і ми показали свій футбол. Ось Андрій каже, що шансів у нас небагато, але я впевнений, якщо хлопці будуть грати, як вміють, шанси у нас є і хороші ... Втрата Рибалки? Це серйозно. Але у нас є футболісти, які можуть його замінити. Наскільки вони готові і як замінять, це інше питання. Вважаю, що Велозу - дуже хороший футболіст, гравець збірної Португалії. Є Корзун, Петрович .... Криза в "Манчестер Сіті"? Серйозної точно немає. Вважаю, що у всіх останніх матчах "Манчестер" показував хороший футбол. Але рівень опонентів дуже високий. Напевно, саме тому Прем'єр-ліга вважається найсильнішою в світі. Так, вони грали два дні тому, і їм буде складно відновитися. Так, у "Манчестер Сіті" було багато моментів в матчі з "Норвіч", але з цією командою всім важко грати.
Андрій Ярмоленко, форвард "Динамо": Настрій нормальний. Приїхали до Манчестера не просто так. Після поразки з рахунком 1: 3 в домашньому поєдинку - шансів небагато, але ми з оптимізмом дивимося на повторну гру і готуємося показати хороший футбол. А там - як вийде.
Мануель Пеллегріні, тренер "Манчестер Сіті": Головне не думати, що ми вже вийшли в наступний раунд. Ми граємо проти великої команди, яка знає, як проводити такі ігри. Якщо ми з цим впораємося, вийдемо в наступний раунд. Коли ви домагаєтеся хорошого результату, чого не вдавалося вам раніше, це надає вам більше досвіду і впевненості в собі. Було важливо виграти групу, і я впевнений, що моя команда хоче продовжувати встановлювати нові досягнення. Ми покращуємо свої результати в турнірі. До того як я очолив команду, "Сіті" двічі не могли вийти з групи, а зараз грає в 1/8 фіналу.
Рахім Стерлінг, півзахисник "Манчестер Сіті": У киян сильна команда, тому я впевнений, що вони приїхали, щоб атакувати. Проте, ми розраховуємо, що цей вечора стане особливим для нас.
СТАТИСТИКА
Це друга дуель "Динамо" проти "Манчестер Сіті". У березні 2011 року кияни пройшли "городян" в 1/8 фіналу Ліги Європи. Але тоді динамівці виграли вдома (2: 0), програвши у Манчестері (0: 1).
В Англії "Динамо" зіграло вже 13 матчів і лише двічі грало внічию, зазнавши 11 поразок. Пора ламати неприємні традиції.
ПРОГНОЗ ONLINE.UA - 1: 2:"Динамо" здатне видати хороший матч і перемогти. Забити три м'ячі буде дуже складно, але перемогти "Динамо" цілком під силу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?