"Манчестер Юнайтед" програв найважливішу битву за Лігу чемпіонів: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Манчестер Юнайтед" програв найважливішу битву за Лігу чемпіонів: опубліковано відео

"Манчестер Юнайтед" програв найважливішу битву за Лігу чемпіонів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У вівторок пізно ввечері в Англії пройшов найважливіший матч в контексті боротьби за четверте місце, яке дає путівку в Лігу чемпіонів. У Лондоні зустрічалися "Вест Хем Юнайтед" і "Манчестер Юнайтед". І якщо у господарів дуже мало шансів завоювати путівку в ЛЧ, то у манкуніанців були всі можливості випередити "Манчестер Сіті".
Як повідомляє ONLINE.UA, матч закінчився перемогою "молотобійців" з рахунком 3:2.
Господарі з перших хвилин останньої зустрічі на рідному стадіоні "Аптон Парк" (в наступному сезоні "Вест Хем Юнайтед" гратиме на Олімпійському стадіоні) кинулися в атаку. І вже на 10-й хвилині Сахо відкрив рахунок.
До перерви "молотобійці" могли зняти всі питання, але господарям катастрофічно не щастило.
На початку другого тайму гості зрівняли рахунок. Відзначився Антоні Марсьяль. Він же забив другий гол на 72-й хвилині.
Але "молотобійці" збільшили тиск на "МЮ", забивши два м'ячі до 80-ї хвилини. З інтервалом в чотири хвилини відзначилися Майкл Антоніо і Вінстон Рід з передач французького плеймейкера Дімітрі Пайє.


Таким чином, "МЮ" втратив можливість піднятися на четверте місце в АПЛ.
Перед останнім туром ситуація така: "Манчестер Сіті" - 65 очок; "Манчестер Юнайтед" - 63; "Вест Хем Юнайтед" - 62.
"Манчестер Юнайтед" приймає "Борнмут", "Манчестер Сіті" зіграє в Уельсі проти "Суонсі Сіті", а "Вест Хем Юнайтед" битиметься на виїзді зі "Сток Сіті".
У "молотобійців" примарні шанси потрапити в головний клубний турнір Європи. А ось "МЮ" і "МС" заочно визначать, хто стартуватиме в плей-офф раунді Ліги чемпіонів. "Городян" влаштує і нічия в Уельсі (навряд чи "МЮ" за один матч заб'є 15 м'ячів, щоб відіграти різницю).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?