"Манчестер Юнайтед" програв "тиграм", але вийшов у фінал Кубка ліги: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Манчестер Юнайтед" програв "тиграм", але вийшов у фінал Кубка ліги: опубліковано відео

"Манчестер Юнайтед" програв "тиграм", але вийшов у фінал Кубка ліги: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

"Манчестер Юнайтед" зазнав поразки від "Халл Сіті" у повторному півфінальному матчі Кубка ліги, але вийшов у фінал за сумою двох зустрічей.
Як повідомляє ONLINE.UA, гра на полі "тигрів" закінчилася з рахунком 2:1.
"Тигри" відкрили рахунок на 35-ій хвилині. Після розіграшу кутового арбітр поставив спірний 11-метровий, який реалізував Том Хаддлстоун.
Манкуніанці забили в середині другого тайму. Захисник "тигрів" вибиваючи м'яч, віддав пас на Погба, а француз зльоту пробив у дальній нижній кут.
На 85-й хвилині "Халл Сіті" знову вийшов вперед. Девід Мейлер прострілив уздовж воріт на зреагувала Ніассе, якому залишалося лише вдало підставити ногу.
У час, що залишився у "тигрів" не було моментів біля воріт Давіда де Хеа.
Дивіться: "Ліверпуль" сенсаційно вилетів від "святих" з Кубка ліги: опубліковано відео


Наставник "Червоних дияволів" Жозе Моурінью не визнав перший гол "тигрів", заявивши після матчу, що "МЮ" не програв.
"Ми не програли, рахунок в матчі був 1:1. Я бачив тільки два голи. Бачив гол Погба і гол суперників. Відмінний гол! Так що рахунок був 1:1 Ми як і раніше не програємо. 18 матчів без поразок - це чудово . Я не бачив перший гол "Халла". але ми святкуємо, ми в фіналі. Не хочу говорити про пенальті чи наш виступ. Гра була у нас в кишені, ми контролювали її, але ніяк не виходило відкрити рахунок. Але в цілому гра йшла так, як ми хотіли. Більше нічого не хочу говорити, досить і цього. Я спокійний. Я добре себе вів на лавці - без вилучень чи покарань. Так що говорити більше нема про що", - сказав Моурінью.
Дивіться: Ібрагімович врятував "Манчестер Юнайтед" в битві з "Ліверпулем": опубліковано відео
У фіналі "Манчестер Юнайтед" зіграє з "Саутгемптоном". Матч відбудеться 26 лютого на стадіоні "Уемблі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?