Маріонетки хваляться визнанням: Ердоган прийняв кремлівську делегацію з анексованого Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Маріонетки хваляться визнанням: Ердоган прийняв кремлівську делегацію з анексованого Криму

Маріонетки хваляться визнанням: Ердоган прийняв кремлівську делегацію з анексованого Криму
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджап Ердоган вперше після анексії Росією українського Криму прийняв офіційну делегацію російських парламентаріїв разом з так званими "кримськими депутатами". Турецький лідер особисто зустрівся зі скандальною Наталією Поклонською, яка раніше була прокурором Криму, і Русланом Бельбеком. Фото з прийому опублікувала в мережі Поклонська, передає ONLINE.UA.

"Теплий прийом, радісна гостинність і рукостискання президента - саме так нас зустріла Туреччина", - похвалилася Поклонська в коментарях до фото.

У мережі миттєво пішла хвиля обурення. Українці негодують через те, що Ердоган вітається за руку з окупантами. На дану ситуацію відреагував колишній представник президента України в Криму Борис Бабин. Він вважає дуже показовим вчинок Ердогана, який, як упевнений Бабин, точно знав, хто приїде, але при цьому не відмовив.

"Що ж, вся наша турецька і кримська політики останніх п'яти років сприяли тому, щоб цей "чарівний" день з фотками Бальбека і Поклонської на тлі Ердогана настав ...", - написав у Facebook Бабин, підкресливши, що путінські маріонетки вже хваляться світовим визнанням.

Відреагувало на ситуацію з візитом Поклонської і Бельбека до Туреччини представництво президента України в АР Крим. Там вже готують запит в МЗС України за даним фактом.

"Представництво президента України в АР Крим готує відповідний запит в МЗС України - щодо вжиття необхідних заходів і роботі з іноземними партнерами для недопущення участі колаборантів в міжнародних заходах і запобігання спробам визнання анексії АР Крим та м.Севастополь Російською Федерацією на міжнародній арені. Впевнені, що правоохоронними органами України буде дана належна правова оцінка діям колаборантів в рамках існуючих або нових кримінальних проваджень", - повідомив постпред президента України в АР Крим Антон Куріневіч.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ несподівано змінила офіційну позицію щодо дати, коли вона отримала контроль над Кримським півостровом. Росія погодилася визнати свою відповідальність за дотримання прав людини в Криму починаючи від 18 березня 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?