Маріупольські партизани провели успішну диверсійну операцію
Категорія
Україна
Дата публікації

Маріупольські партизани провели успішну диверсійну операцію

Маріупольські партизани провели успішну диверсійну операцію
Джерело:  online.ua

Група "Ї" Маріупольского спротиву провела успішну диверсійну операцію. Підірвано три одиниці військових вантажівок, пошкоджено військово-інженерний підрозділ окупантів, виведено з ладу обладнання для виготовлення "зубів дракону".

Джерело: Спротив

Маріупольські партизани підірвали три російські вантажівки

Група «Ї» Маріупольского спротиву провела 29 липня успішну диверсійну операцію.

Вчора Група «Ї» Маріупольского спротиву знешкодила три одиниці військових вантажівок, завдала значних пошкоджень будівлі, в якій розташувується військово-інженерний підрозділ окупантів, та вивела з ладу обладнання для виготовлення «зубів дракону».

«Не бавовною одною… – написав учасник групи спротиву.

Що відомо про вибухи та пожежу в Маріуполі

Фото: t.me/andriyshTime

Подробиці диверсії українських партизан розказав радник міського голови Маріуполя Павло Андрющенко у Telegram.

Отримали подробиці від Групи Маріупольського спротиву про вчорашні вибухи та пожежу в районі АС 2, – написав Андрющенко.

Зокрема, діями по саботажу знешкоджено військові вантажівки, значно пошкоджено місце розташування військово-інженерного підрозділу окупантів на місці «Воєнстрою» та обладнання для виготовлення «зубів дракона» на бетонному міні-заводі в районі АС2.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?