Марк Цукерберг у 2016 році планує створити штучний інтелект-дворецького
Категорія
Технології
Дата публікації

Марк Цукерберг у 2016 році планує створити штучний інтелект-дворецького

Марк Цукерберг у 2016 році планує створити штучний інтелект-дворецького

Марк Цукерберг в 2016 році хоче створити помічника на основі штучного інтелекту для допомоги вдома і в роботі, заявив у неділю на своїй сторінці в Facebook засновник і головний виконавчий директор Facebook Inc.

Працювати над створенням помічника Цукерберг, вивчивши існуючі технології, почне з навчання розуміння свого голосу так, щоб керувати в своєму будинку музикою, світлом, температурою.


"Можете думати про це як про Джарвіс в Залізній людині", - написав Цукерберг, посилаючись на штучний інтелект-дворецького, який з'являється в коміксах і фільмах всесвіту Marvel.


Його плани включають також навчання цього помічника впускати в будинок друзів, розпізнаючи їх обличчя, коли вони дзвонять у двері, а також візуалізувати дані, щоб допомогти Цукербергу на роботі.


"Це буде веселим інтелектуальним викликом створити цей код самому, - пише Цукерберг. - Я з нетерпінням чекаю можливості поділитися тим, що я дізнався протягом року".


Цукерберг щороку ставить перед собою виклик. В останні роки вони включали обіцянку читати дві книги кожен місяць, вивчити мандаринську мову і знайомиться з новою людиною щодня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?