Марш добровольців в центрі Києва обернувся погромами: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Марш добровольців в центрі Києва обернувся погромами: з'явилися подробиці і фото

Марш добровольців в центрі Києва обернувся погромами: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  УНН

Активісти, які в День українського добровольця зібралися в центрі Києва на Марш добровольців, влаштували погроми.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


З Майдану Незалежності активісти зібралися в колони і рушили по Хрещатику, де правоохоронці перекрили рух транспорту, заявляючи, що йдуть в один з офісів олігарха Ріната Ахметова. "Марш добровольців скасували, йдемо в гості до Ріната Ахметова", - заявив один з активістів.


Пізніше вони піднялися до Михайлівського собору і почали закидати камінням і петардами вікна одного з офісів, що розташований навпроти будівлі МЗС України, після чого почали нарікати, що вікна броньовані.


Читайте також: Акція проти російських банків пройшла по всій Україні: з'явилися фото


Коли петарди закінчилися, активісти пішли назад до Майдану Незалежності, де на Хрещатику почали громити відділення "Альфа-банку". Так, один з них збив вивіску, в той час як інші стали закидати двері відділення цеглою під крики підтримки з натовпу.


Через деякий час в натовпі почалася бійка. Присутні представники правоохоронних органів не втручалися в те, що відбувається. Видання "Українські Новини" оприлюднило фото з місця інциденту.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  активісти приносили до відділення "Альфа-банку" кров і балалайки.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?