Мартиненко здав свої закордонні паспорти: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Мартиненко здав свої закордонні паспорти: з'явилося відео

Мартиненко здав свої закордонні паспорти: з'явилося відео
Джерело:  Еспресо

Колишній народний депутат Микола Мартиненко, якого підозрюють у масштабних розкраданнях, здав свої закордонні паспорти до Міграційної служби.

Про це заявив сам екс-депутат перед початком засідання Апеляційного суду Києва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

"Український паспорт в мене не прийняли. Ми написали заяву, що такої процедури не існує. Хоча до Міграційної служби відвіз закордонні паспорти. А українські не взяли. Сказали, щоб нам детективи пояснили, як це зробити", - заявив він.

Читайте також: 5 "міфів" про Мартиненка: НАБУ опублікувало детальну інфографіку

При цьому екс-депутат заявив, що вважає справу проти нього "політичним переслідуванням", а самі матеріали – "сфальсифікованими".

Як повідомляв ONLINE.UA, Миколу Мартиненка затримали в рамках розслідування провадження щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

22 квітня суд прийняв рішення відпустити Миколу Мартиненка на поруки за поручительством кількох урядовців та низки народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?