MARUV вперше відреагувала на скандал з премією MTV
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MARUV вперше відреагувала на скандал з премією MTV

MARUV вперше відреагувала на скандал з премією MTV
Джерело:  online.ua

Українська співачка Анна Корсун, відома під псевдонімом Maruv, нарешті прокоментувала скандал через отримання премії MTV Eurоpe Music Awards в номінації "від Росії", повідомляє ONLINE.UA.

Артистка написала, що їй "набрид цей непотрібний срач і перекручування фактів в ЗМІ". Співачка наголосила, що вона отримала нагороду на міжнародній премії MTV Eurоpe Music Awards і вона ніяк не пов'язана з Росією, не прив'язана до країни і громадянства.

Корсун була номінована на премію "Найкращий артист за версією MTV Russia". Співачка зазначила, що канал покриває весь пострадянський простір, і називається так через своє фізичне місце розташування. Maruv наголосила, що на червоній доріжці заходу повідомила, що є громадянкою України. Також Корсун написала, що її вкотре розчарували своїм невіглаством і образами представники ЗМІ.

Окрім того, Maruv попросила перестати її "приписувати куди-небудь" і зауважила, що вона світовий артист і буде їздити на премії та з концертами куди захоче і як захоче.

Нагадаємо, 23 лютого в Києві відбувся фінал національного відбору "Євробачення-2019". На ньому вирішилося, що Maruv представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі. Варто зазначити, що у Maruv були заплановані сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі.

25 лютого Maruv заявила, що готова відмовитися від виступів в Росії, але, за її словами, Національна телекомпанія в договорі висуває "абсурдні" вимоги. Пізніше стало відомо, що MARUV не поїде на конкурс від України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Європейська мовна спілка, яка є організатором пісенного конкурсу "Євробачення", має надію на участь представника від України у конкурсі наступного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?