MARUV вперше відреагувала на виліт з "Танців з зірками"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MARUV вперше відреагувала на виліт з "Танців з зірками"

MARUV вперше відреагувала на виліт з "Танців з зірками"
Джерело:  online.ua

Українська співачка MARUV разом зі своїм партнером Джеєм 22 вересня покинула популярне телешоу "Танці з зірками". Українська красуня виконала еротичний стрип, який не отримав схвалення від суддів та глядачів, передає ONLINE.UA.

Співачка на своїй сторінці в соцмережі записала для фанатів відеозвернення, у якому зізналась, що попередній місяць для неї був дуже виснажливим, тому вона рада, що нарешті матиме час, який зможе присвятити власній творчості.

"Друзі, дякую всім, хто мене підтримував, хто голосував, я вас так люблю, мені так приємно. Але я прошу вас не засмучуватися, тому що я дуже рада, я так втомилася, цей місяць був дуже важким. У мене не було жодного вихідного, я майже не спала. Я йду щасливою, тому що нарешті я займуся справами з альбомом та зроблю свою арт-виставку", – заявила епатажна MARUV в Instagram-Stories.

Нагадаємо, 23 лютого в Києві відбувся фінал національного відбору "Євробачення-2019". На ньому вирішилося, що Maruv представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі. Варто зазначити, що у Maruv були заплановані сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі.

25 лютого Maruv заявила, що готова відмовитися від виступів в Росії, але, за її словами, Національна телекомпанія в договорі висуває "абсурдні" вимоги. Пізніше стало відомо, що MARUV не поїде на конкурс від України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Європейська мовна спілка, яка є організатором пісенного конкурсу "Євробачення", має надію на участь представника від України у конкурсі наступного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?