Маша Єфросиніна розкрила свої плани у разі вторгнення РФ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Маша Єфросиніна розкрила свої плани у разі вторгнення РФ

Маша Єфросиніна розкрила свої плани у разі вторгнення РФ
Джерело:  online.ua

У День пам'яті Героїв Небесної Сотні Маша Єфросиніна прокоментувала можливе вторгнення Росії в Україну. За словами телеведучої, вона буде тікати з країни лише тоді, коли буде наступ на Київ, однак куди саме виїжджатиме – наразі не знає.

Джерело: Інстаграм-сторінка Маші Єфросиніної

Маша Єфросиніна зізналася, що буде робити у разі вторгнення РФ

Наразі не так вже й багато зірок українського шоубізнесу коментують ситуацію, що склалася в нашій країні та ймовірний напад РФ. Однак Маша Єфросиніна вирашила не приховувати від фанатів, що виїжджатиме з України, якщо Росія вдасться до найгіршого сценарію.

Телеведуча наголосила, що продовжує вірити у краще, тому її психіка просто не хоче сприймати негативні прогнози. Зірка стверджує, що  "страшно читати новини і страшно за людей на Донбасі", проте поки у столиці все спокійно, вони з чоловіком Тимуром Хромаєвим і дітьми – 18-річною Наною і 7-річним Сашком – залишаються в Україні.

Усе, що я можу сказати – у нас немає плану евакуації, у нас немає тривожних валізок. Варіант від'їзду ми розглядаємо тільки в тому випадку, якщо буде пряма загроза життю наших дітей і нам. Поки ми тут, і, загалом, навіть думок про виїзд немає... Я не маю чіткої відповіді, я вам клянусь. Я ніколи у своєму житті не думала, що на мій вік доведеться справжня війна, – зізналася Маша Єфросиніна.

Не можна також не згадати про те, що у День пам'яті Героїв Небесної Сотні, 20 лютого, зіркова телеведуча прийшла на Алею, щоб "освіжити свої спогади". За словами Маші, 8 років тому під час розстрілів на Інститутській вагітна ховалася вдома, поки її чоловік Тимур стояв на Майдані.

Маша Єфросиніна (фото - instagram.com)

У лютому 2014 року я була на третьому місяці вагітності. Ми живемо неподалік, я була на Інститутській, коли був обстріл, коли мій чоловік кричав мені: "Головне – відійди від вікон, лежи на підлозі". Я злякалась, що втрачу дитину, – розповіла зірка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?