Маск "побив" Цукерберга своїм новим досягненням - що відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

Маск "побив" Цукерберга своїм новим досягненням - що відомо

Маск "побив" Цукерберга своїм новим досягненням - що відомо
Джерело:  online.ua

Співзасновник Tesla й SpaceX Ілон Маск увійшов до трійки найбагатіших людей світу за версією Bloomberg. Наразі він навіть обігнав засновника Facebook Марка Цукерберга. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство.

За оприлюдненими даними, станом на 1 вересня американо-канадський бізнесмен володіє статками в 115 мільярдів доларів США.

Причиною стрімкого зростання Маска в рейтингу стало раптове подорожчання акцій Tesla. Від початку року загальний показник зростання досягнув приблизно 500%.

Цукерберг натомість має наразі близько 111 мільярдів доларів, йому дісталася четверта сходинка.
Лідер рейтингу залишися незмінним — це співзасновник Amazon Джефф Безос, який володіє 202 мільярдами доларів, його статки також зросли на тлі пандемії коронавірусу COVID-19.

Друге місце також незмінно належить співзасновнику Microsoft Біллу Гейтсу зі 125 мільярдами доларів.

Закриває першу п'ятірку найбагатших людей Бернар Арно — керівник Louis Vuitton Mot Hennessy, який володіє статком у 85,7 мільярда доларів.

Слід нагадати, нещодавно Ілон Маск виступив з резонансною заявою — наразі бізнесмен відомий не тільки як співзасновник компаній, що відправляють ракети у космос чи будують електрокари. Проєкт Neuralink привернув увагу людей своєю амбітністю.

Як повідомляв ONLINE.UA, Маск пропонує імплантувати в голову людей чіп для налагодження прямого зв’язку між комп’ютером і мозком. Напередодні він продемонстрував свиню з відповідним пристроєм. Мільярдер назвав свій винахід "фітнес-браслетом в черепі".

За допомогою чыпу можна не тільки відслідковувати сигнали мозку в реальному часі, а й успішно лікувати ряд неврологічних захворювань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?