Маска намагалися звільнити з поста голови ради директорів Tesla
Категорія
Технології
Дата публікації

Маска намагалися звільнити з поста голови ради директорів Tesla

Маска намагалися звільнити з поста голови ради директорів Tesla
Джерело:  online.ua

Норвезький фонд добробуту намагався звільнити Ілона Маска з поста голови ради директорів компанії Tesla.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Варто зауважити, що цьому фонду належать 0,48% акцій компанії.

Агенство повідомляє, що інші акціонери проголосували проти, тому бізнесмен і далі буде знаходитись на посту генерального директора і голови ради директорів Tesla.

"Маск емоційно відреагував на результати голосування, зазначивши, що компанія пережила "найбільш болісні і пекельні кілька місяців". Зустріч акціонерів проходила на тлі проблем компанії, серед яких ДТП за участю автомобілів Tesla і низькі обсяги виробництва Model 3", - сказано в повідомленні.

 Окрім того, цьогоріч компанія заявила про рекордні квартальні збитки, які у першому кварталі 2018 року склали 709,6 мільйона доларів - це найбільша сума за весь час існування Tesla.

Нагадаємо, також компанія повідомляла, що її автомобіль Model X був в режимі автопілота, коли врізався у відбійник на шосе в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. ДТП сталося 23 березня - водій загинув.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Макс анонсував випуск нового електромобіля Tesla з двома двигунами і повним приводом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?