Маска Путіна в Україні: соцмережі сміються з російського "письменника", який втік в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Маска Путіна в Україні: соцмережі сміються з російського "письменника", який втік в Україну

Маска Путіна в Україні: соцмережі сміються з російського "письменника", який втік в Україну
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах не вщухають жарти з приводу  Романа Рословцева, що попросив політичного притулку в Україні, якого Державна прикордонна служба України назвала «відомим російським письменником».


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Відзначимо, що Рословцев відомий як російський активіст, який кілька разів влаштовував поодинокі акції в масці президента Росії Володимира Путіна, але аж ніяк не як письменник.


«Судячи з усього, найбільшу популярність Роману Рословцеву як письменнику принесла величезна стаття у Вікіпедії, яку він написав про себе самого», - жартує в Facebook керівник передвиборного штабу російського політика Олексія Навального на виборах мера Москви в 2013 році Леонід Волков.


Сурен Газарян: Видалять скоро статтю.


Andrey Tantsov: Талант він у всьому талант, навіть в вікі.



«Ні, друзі мої, це не я. Я вдома і нікуди не поїхав », - написав у Facebook відомий російський журналіст Аркадій Бабченко до того, як стало відомо ім'я «письменника».


«Аркадій, ним виявилася "маска путиіна". Роман Рословцев. Ржу чота. Гугл приховує його літературні праці», - прокоментувала користувач Марія Орловська.


Марія Орловська: Дуже смішно :-) Гугл не допоміг, Аркадій, знайти його твори


Viktor Ogurtsov: Ну, може він письменник-акціоніст, як Павленський.


"Ага зрозуміло. Маска Путіна виявилася ще й "відомим письменником" ... А чому - не космонавтом?», - написав у Facebook російський блогер і журналіст Олександр Сотник.


Як повідомляв ONLINE.UA,  21 серпня на українсько-білоруському кордоні попросив політичного притулку "відомий російський письменник і громадський діяч", повідомили в Держприкордонслужбі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?