Маски скинуті: сайт "Миротворець" зробив гучну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Маски скинуті: сайт "Миротворець" зробив гучну заяву

Маски скинуті: сайт "Миротворець" зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Сайт "Миротворець", що після скандалу навколо публікації списку журналістів, які пройшли акредитацію у так званих ДНР-ЛНР, заявив про своє закриття

, відновить роботу найближчим часом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву сайту "Миротворець".


Робота сайту була припинена, але волонтери продовжували працювати.


"І ось, в критичний для «Миротворця» момент, як і два роки тому, на захист нашої Батьківщини, захищати нас прийшли ВИ: добровольці, військовослужбовці ЗСУ, НГ і Прикордонники, кращі співробітники СБУ і МВС, Волонтери, прості люди, патріотично і проукраїнськи налаштовані журналісти", - йдеться в повідомленні.


"Саме завдяки вам колектив «Миротворця» остаточно усвідомив, що «Миротворець» запитаний народом України і його Захисниками. Це означає, що ми вже не «самі по собі і для себе», а належимо вам!" - додали там.


Крім того, волонтери впевнені, що останні події навколо "Миротворця" пішли на користь Україні.


"За ці дні ми всі як на долоні побачили: хто є хто в українській політиці, правоохоронних органах, медіаспільноті, соціальних мережах. І хто чого вартий. Всі маски скинуті", - йдеться в заяві.


Також повідомляється, що завдяки підтримці сайт зможе повністю відновити свою роботу найближчим часом.


"Ще раз дякуємо за таку потужну підтримку нашої діяльності в інтересах усього суспільства і за наданий захист", - додали в "Миротворці".


Нагадаємо,

українські бійці, які борються з сепаратистами, які захопили території Донбасу, записали відеозвернення в зв'язку з закриттям сайту "Миротворець"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?