Масове отруєння дітей у Черкасах: Гройсман озвучив причину
Категорія
Україна
Дата публікації

Масове отруєння дітей у Черкасах: Гройсман озвучив причину

Масове отруєння дітей у Черкасах: Гройсман озвучив причину
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що основна версія того, що відбулося з дітьми в Черкасах, – це локальне розпилення невідомої речовини.

Про це він повідомив під час брифінгу щодо масового отруєння дітей, передає ONLINE.UA.

"Зараз ні на місці, ні в повітрі, ні в воді ніяких шкідливих речовин не виявили. Тому ми схиляємося до того, що це було розпилено в момент проведення заходу", – розповів Гройсман.

Прем’єр додав, що подібних випадків в освітніх закладах в Черкасах немає. Він також підкреслив, що випадки отруєння дітей у Черкасах та на Дніпропетровщині не пов’язують один з одним.

"Хочу сказати, що стан дітей покращується. Зі слів лікарів, ситуація повністю знаходиться під контролем. І зараз всі служби працюють над тим, щоби виявити, що ж відбулося. Перша версія – що відбулося розпорошення локальне якоїсь речовини. Але правоохоронці зараз працюють і лабораторії працюють для того, щоб виявити цю речовину", — заявив український прем’єр.

За останніми даними ДСНС, внаслідок отруєння до лікарні потрапили 53 дітей і 2 вчителя. Погіршення самопочуття десятків дітей відбулось на території школи № 8 під час проведення шкільної лінійки, на якій були присутні 424 учні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відбулось масове отруєння дітей у Черкасах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?