Масове вбивство у Вірджинія-Біч (США): кількість загиблих зросла
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство у Вірджинія-Біч (США): кількість загиблих зросла

Масове вбивство у Вірджинія-Біч (США): кількість загиблих зросла
Джерело:  Associated Press

Колишній муніципальний службовець відкрив вогонь у офісному приміщенні м. Вірджинія-Біч (США). Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP News, в результаті стрілянини загинуло 12 людей, ще від 4 до 10 людей поранено, включно з поліцейським. Вбивцю застрелено.

Як стверджують очевидці, колишній працівник відділу комунальних послуг незадовго до закриття увійшов до будівлі муніципального центру м. Вірджинія-Біч і почав стрілянину по людях. Відомо, що тіла вбитих знайдені не на одному, а на трьох поверхах будівлі.

Після прибуття посилених нарядів поліції підозрюваний був поранений, пізніше він помер у лікарні. Поруч з його тілом були знайдені гвинтівка та пістолет. Одного з поранених поліцейських від смерті врятував бронежилет.

Представник правоохоронних органів поки не розголошує ім’я вбивці. За даними місцевих ЗМІ, підозрюваним у стрілянині є 40-річний інженер, місцевий житель Девейн Креддок.

Вірджинія-Біч, яке розташовано на Атлантичному узбережжі США, є найбільшим містом штату Вірджинія і популярним в Америці центром пляжного сімейного відпочинку.

Нагадаємо, що вчора було названо основні версії катастрофи військового вертольота на Рівненщині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?