Масове вбивство в Керчі: названий останній запит стрілка в інтернеті
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: названий останній запит стрілка в інтернеті

Масове вбивство в Керчі: названий останній запит стрілка в інтернеті
Джерело:  online.ua

Перед скоєнням кривавої бійні в політехнічному коледжі в Керчі, студент Влад Росляков, який скоїв масове вбивство в навчальному закладі, шукав в пошуковику, як зробити саморобний вибуховий пристрій.

Про останній запит керченського стрілка в інтернеті дізналися слідчі після вивчення комп'ютера Влада Рослякова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Останнім пошуковим запитом в незакритій вкладці браузера було: «як виготовити саморобний вибуховий пристрій». На жорсткому диску комп'ютера Рослякова збережено багато картинок, схем та інструкцій СВП", - повідомили анонімні джерела в правоохоронних органах.

Раніше слідчі вже склали повну картину подій в Керчі в момент масового вбивства в коледжі. За попередніми даними, близько 12:20, з початком великої перерви, 18-річний учень четвертого, випускного курсу Владислав Росляков зайшов до їдальні, залишив там сумку, а потім вийшов. У сумці знаходився саморобний вибуховий пристрій, який він привів в дію через кілька секунд.

Після цього стрілець дістав рушницю і відкрив вогонь по всім людям, які перебували в приміщенні. Росляков піднявся на другий поверх і прицільно застрелив завуча коледжу і ще одного педагога. Щоб наростити паніку, він також використовував кілька петард і саморобних піротехнічних пристроїв.

Провівши близько 20 пострілів, зловмисник наклав на себе руки в приміщенні бібліотеки. Мотиви його дій поки невідомі. Вся інформація про теракт в Керчі ще перевіряється експертами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кількість жертв масового вбивства в Керчі збільшилась до 21 - 18 жовтня померла дівчина, яка отримала поранення під час кривавої бійні в коледжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?