Масштабна аварія в Харкові: з'явилися відео моменту і важливі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна аварія в Харкові: з'явилися відео моменту і важливі подробиці

Масштабна аварія в Харкові: з'явилися відео моменту і важливі подробиці

Водій Хонди, який влаштував  в Харкові велику дорожньо-транспортну пригода з сім'ю машинами, в якій постраждало чотири людини, знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Слави Маврічева.
"За словами свідків, водій старенької Хонди летів близько сотні км, пішов на обгін. Машину занесло і викинуло на зустрічну. Від удару легковик розриває на дві частини - моторний відсік і кузов летять в різні боки, б'ють машини на обох смугах руху. Всього - 7 розбитих авто", - написав він.
Читайте також: У Києві тролейбус потрапив у масштабну аварію: опубліковані фото

Журналіст також додав, що водій Хонди вилетів через лобове скло на дорогу прямо під колеса мікроавтобуса - той зупинився в лічених сантиметрах від нього. Очевидці, які кинулися на допомогу, розповіли, що від чоловіка несло алкоголем, він ледь розмовляв. Але в результаті аварії він майже не постраждав - "встав, натягнув злетілі штани і почав шукати кросівки. Поїхав на швидкій".
Всього в лікарні - четверо осіб. Попередньо - всі не важкі, відбулися ударами й саднами.
На кадрах з реєстратора RAV4 видно момент аварії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ДТП на Окружній дорозі в Харкові загинуло три людини.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?