Масштабна аварія з маршруткою в Києві: з'явилося відео з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна аварія з маршруткою в Києві: з'явилося відео з місця подій

Масштабна аварія з маршруткою в Києві: з'явилося відео з місця подій
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео з місця  дорожньо-транспортної пригоди біля Інтернаціональної площі в Києві, в якій постраждало шестеро людей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Увечері 3 грудня автобус, що рухався за маршрутом №437 в сторону станції метро "Нивки" в'їхав в стовп, через що шість пасажирів отримали поранення різного ступеня тяжкості. При цьому, водій стверджує, що аварія сталася внаслідок того, що його "підрізало" інше авто, і автобус занесло, в той час як очевидці події відзначають, що водій намагався проїхати на заборонний сигнал світлофора.


На відео відображено місце ДТП, видно, як сильно постраждав транспортний засіб, а також як правоохоронні органи проводять слідчо-оперативні дії по встановленню всіх обставин інциденту:


Відео: YouTube/Kyiv Operativ


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в центрі Києва водій проїхав на червоне світло світлофора, через що сталася ДТП, в якій постраждало авто патрульної поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?