Масштабна пожежа біля "Даринку" в Києві: з'явилися гучні подробиці і нове відео
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа біля "Даринку" в Києві: з'явилися гучні подробиці і нове відео

Масштабна пожежа біля "Даринку" в Києві: з'явилися гучні подробиці і нове відео

Після пожежі біля "Даринку" біля станції метро "Лісова", яка напередодні сталася в Києві, були виявлені чотири вогнища загоряння, які говорять про навмисний підпал.
Про це заявив директор Комунального підприємства "Київблагоустрій" Іван Кліпа, передає ONLINE.UА з посиланням на його Facebook.
"За інформацією власників секондхенда, пожежа - це не самозаймання, а підпал. У всякому разі, ними встановлено чотири вогнища загоряння", - повідомив він.
Також чиновник додав, що перед пожежею "невідомі люди весь день протидіяли роботі і функціонуванню ринку".
Читайте також: Потужну пожежу в Києві гасила майже сотня рятувальників: з'явилися фото
У той же час Кліпа категорично спростував можливі звинувачення в знищенні ларків міською владою: "Читаю коментарі і вкидання, що КП "Київблагоустрій" планувало проводити демонтаж МАФів на метро "Лісова" між Броварським проспектом і вул. Попудренка, але позаяк демонтаж не відбувся, то там сьогодні сталася пожежа".
"Даю позицію: ряд МАФів (секондхенд), розташованих між вулицями Попудренка та Броварським проспектом, мають діючі дозвільні документи, платять пайову до міського бюджету, на них не було виписано доручення на демонтаж і вони не знаходяться в списках незаконних МАФів, опублікованих на сайті департаменту міського благоустрою, де кожен може самостійно переконатися, що ці МАФи законні", - резюмував він.



Тим часом у мережі з'явився відеорепортаж з місця пожежі у "Даринку".



Як повідомляв ONLINE.UA, через

пожежу в районі ринку "Даринок" в Києві призупиняли роботу станцій метро "Лісова" і "Чернігівська", а пожежні, які боролися з вогнем, виявили тіло загиблої жінки

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?