Масштабна пожежа на заводі в Харкові: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа на заводі в Харкові: з'явилися нові подробиці, фото і відео

Масштабна пожежа на заводі в Харкові: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Джерело:  kharkiv.dsns.gov.ua

В результаті пожежі на Харківському велосипедному заводі постраждав молодий чоловік, якого госпіталізували в токсикологічне відділення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ ДСНС в Харківській області.
Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників 30 березня о 8:41. У складальному цеху Харківського велосипедного заводу імені Петровського загорілося будівельне сміття. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили чоловіка з ознаками отруєння продуктами горіння.
Читайте також: На Прикарпатті спалахнула потужна пожежа з вибухами: з'явилися фото
"На момент прибуття пожежних було встановлено, що в 3-поверховій будівлі заводу, яка не експлуатується, горить будівельне сміття на площі 50 кв. м. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили чоловіка, 1991 року народження, з ознаками легкого отруєння продуктами горіння і передали його медикам. Зараз він госпіталізований в токсикологічне відділення 2-ї лікарні", - повідомили в ДСНС.
Рятувальники також повідомили, що о 10:28 пожежу вдалося загасити. До ліквідації пожежі було залучено 30 рятувальників і 8 одиниць техніки. Причина виникнення загоряння встановлюються.


Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі мережі повідомили, що в Києві в районі Осокорків прогримів потужний вибух, після чого почалася масштабна пожежа.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?