Масштабна пожежа у Львові: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа у Львові: з'явилися нові подробиці, фото і відео

Масштабна пожежа у Львові: з'явилися нові подробиці, фото і відео

Відвідувачі  нічного клубу "Мі100" у Львові, в якому в ніч на 27 листопада сталася пожежа, перешкоджали нормальній роботі рятувальників. Попередньою причиною загоряння є фаєр шоу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.


Пожежні відзначають, що в приміщеннях клубу було сильно задимлено, відвідувачі почали панікувати, вистрибувати через вікна і заважати роботі.


"Натовпи неадекватної молоді навіть не давали розгорнути лінії і подати воду. Рятувальники не мали можливості прийняти потрібне спорядження. Купу часу було витрачено на втамування таких особистостей. Жах", - прокоментував подію прес-секретар ГУ ГСЧС Львівщини Віталій Туровцев.


У прес-службі Львівської міської ради пояснили, що в результаті пожежі постраждало 25 осіб, які отримали отруєння продуктами горіння, опіки, різані рани. З них 17 осіб було госпіталізовано, інших після надання медичної допомоги відпустили додому.


Офіційно поки не назвали причину пожежі, проте один з очевидців оприлюднив в Twitter відео, на якому видно, що конструкції під стелею спалахнули під час фаєр шоу.




Як повідомляв ONLINE.UA,  багато хто з відвідувачів клубу "Мі100" у Львові не поспішав евакуюватися під час пожежі, плескали в долоні і знімали вогонь на телефони.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?