Масштабна пожежа в Києві: з'явилися нові фото, відео і важлива інформація
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа в Києві: з'явилися нові фото, відео і важлива інформація

Масштабна пожежа в Києві: з'явилися нові фото, відео і важлива інформація
Джерело:  online.ua

Пожежа, яка виникла в районі ринку "Даринок" в Києві, була ліквідована.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Києві.


Нагадаємо, що про пожежу в торгових рядах секонд-хенду біля станції метро "Лісова" стало відомо близько 11:40, о 13:10 її вдалося локалізувати. О 15:31 рятувальники заявили про закінчення процесу ліквідації пожежі.


Читайте також: Пожежа біля "Даринку" в Києві: опубліковані нові фото


Спікер ГСЧС України в Києві Світлана Водолага в ефірі "112.ua" пояснила, що тіло, знайдене о 14:30, належало жінці. "Під час гасіння пожежі та розбору згорілих конструкцій в туалеті, як і повідомляли свідки, було виявлено сильно обгоріле тіло жінки", - сказала вона.


Причини виникнення пожежі встановлюються, проводиться оцінка збитку, нанесеного внаслідок загоряння торгівельних рядів. Прес-служба ГСЧС оприлюднила оперативні фото і відео процесу ліквідації пожежі:


Відео: YouTube/Головне управління ДСНС України у м. Києві


Як повідомляв ONLINE.UA,  через пожежу в районі ринку "Даринок" в Києві призупиняли роботу станцій метро "Лісова" і "Чернігівська", о 15:00 прес-служба метрополітену повідомила про відновлення роботи потягів в штатному режимі.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?