Масштабна пожежа в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці

ДСНС України
Масштабна пожежа в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці

У головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій розповіли подробиці масштабної пожежі, що сталася в неділю ввечері, 18 грудня, в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС України в Києві.
"18 грудня о 22:55 в оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України в м. Києві надійшло повідомлення про загоряння в двоповерховому складському приміщенні по вул. Пухівській, 1-А. До місця виклику негайно було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що загоряння сталося в окремому двоповерховому складському приміщенні розміром 65х15 м", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві сталася серйозна пожежа в житловому будинку: опубліковано фото
Пожежникам вдалося локалізувати пожежу о 01:13 19 грудня і о 02:10 ліквідувати. Складність гасіння пожежі полягала в дальності розташування об'єкта, відсутності протипожежного водопостачання на території об'єкта, а також несвоєчасному повідомленні пожежно-рятувальних підрозділів про виникнення пожежі.
Повідомляється, що в результаті пожежі згоріли товарно-матеріальні цінності (цукор, борошно тощо) на площі 960 кв. м. Причина пожежі встановлюється. Постраждалих і травмованих немає.


Як повідомляв ONLINE.UA, 16 грудня в одному з ангарів міста Вишневе під Києвом сталася потужна пожежа.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?