Масштабна стрілянина: депутати терміново звернулися до Зеленського
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна стрілянина: депутати терміново звернулися до Зеленського

Масштабна стрілянина: депутати терміново звернулися до Зеленського
Джерело:  online.ua

Після жахливої стрілянини в місті, яка сталася 7 лютого, депутати Мукачівської міськради звернулися до українського лідера Володимира Зеленського із закликом про надання Мукачеву невідкладної і дієвої правоохоронної допомоги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеві ЗМІ.

"Мукачівська міська рада змушена звернутися до Вас за особистим втручанням через вкрай загрозливу криміногенну ситуацію, яка склалася в нашому місті. Підтвердженням цього є черговий зухвалий інцидент із застосуванням вогнепальної зброї, внаслідок чого госпіталізовано двох людей із вогнепальними пораненнями", - сказано у зверненні до глави держави.

За словами народних обранців, стрілянина в спальному районі наражала на реальну небезпеку мешканців 86-тисячного міста. Депутати наголосили, що Мукачево "жодним чином не можна вважати якимось особливим осередком злочинності, а проблеми з правопорушеннями у місті загалом такі, як в інших містах країни".

Окрім того, зазначається, що на вулицях міста критично мало патрулів та патрульних екіпажів, профілактична робота із запобігання правопорушенням звелася до паперових звітів.

Місцеві народні обранці закликають силовиків найближчим часом провести оперативне і профілактичне відпрацювання міста із залученням висококваліфікованих, досвідчених працівників з кримінального блоку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін почав стверджувати, що український лідер Володимир Зеленський все більше "занурюється в ідеї українського націоналізму".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?