Масштабна заборона російських фільмів в Україні: з'явився повний список
Категорія
Культура
Дата публікації

Масштабна заборона російських фільмів в Україні: з'явився повний список

Масштабна заборона російських фільмів в Україні: з'явився повний список

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оприлюднила список російських фільмів і серіалів, які заборонені до показу в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацради.
"Протягом 2014 - 2016 рр. Держкіно відмовило в державній реєстрації і скасувало прокатні посвідчення на трансляцію більше 500 фільмів і серіалів", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: В Україні заборонений ще один російський серіал
Нацрада опублікувала повний  перелік  аудіовізуальних творів, сформований на основі отриманих відомостей від Держкіно.
Серед російських фільмів, які потрапили під заборону - "Брат 2", "Спека", "8 нових побачень" й ін. Серед телесеріалів - "Бандитський Петербург", "Вороніни", "Вулиці розбитих ліхтарів 14" й ін.
 
"Оскільки така робота в рамках захисту інформаційного простору триває, цей перелік буде доповнюватися. У разі виникнення питань детальну інформацію можна отримати в Державному агентстві України з питань кіно", - відзначили в Нацраді.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Нацрада України оголосила попередження "Радіо Вісті" через образливі висловлювання в ефірі радіо про героїв Революції Гідності і використання гостями радіостанції ненормативної лексики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?