Масштабні пожежі у Киргизстані - введено надзвичайний стан
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабні пожежі у Киргизстані - введено надзвичайний стан

Масштабні пожежі у Киргизстані - введено надзвичайний стан
Джерело:  online.ua

На півночі Киргизстану через масштабні пожежі було запроваджено надзвичайний стан - там вогонь охопив Таласький район, передає ONLINE.UA з посиланням на МНС країни.

Зазначається, щойого намагаються загасити вже 10 днів, на боротьбу зі стихією направили 500 пожежників.

"Пожежу вдалося загасити 4 серпня, але потім вона спалахнула знову.Боротьба з вогнем ускладнюється через рельєф місцевості. У пожежників немає спеціальної техніки для доступу у гірські райони", - сказано в повідомленні.

Місцева влада заявила, що направить в зону лиха гелікоптер для допомоги у гасінні пожежі.

Варто зазначити, що від полум'я потерпає і сусідній Казахстан. Пожежа розтягнулася на 20 кілометрів, вогонь поглинув майже 2 тисячі гектарів угідь.

Нагадаємо, 23 липня в грецькому прибережному регіоні на захід від Афін почалися масштабні пожежі, які змусили людей залишити свої будинки.Вогонь вирував біля міст Рафіна, Маті та в районі прибережного курортного міста Кінета. У цих районах запровадили надзвичайний стан.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з’явилися кадри аерозйомки, які демонструють руйнівні наслідки смертельних пожеж у Греції. Їх опублікував Департамент національної оборони країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?