Масштабні санкції проти Росії: Мінфін США виступив з несподіваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Масштабні санкції проти Росії: Мінфін США виступив з несподіваною заявою

Масштабні санкції проти Росії: Мінфін США виступив з несподіваною заявою
Джерело:  Bloomberg

Введення нових антиросійських санкцій на підставі оприлюдненої "кремлівської доповіді" може нашкодити американській економіці. На підставі цього Мінфін США закликав Конгрес не вводити нові санкційні обмеження проти Росії, так як вони негативно позначаться на діяльності глобальних фінансових компаній країни.

Про це йдеться в доповіді Мінфіну США, яка потрапила у розпорядження видання Bloomberg, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Всіх росіян внесли: Путін прокоментував "кремлівську доповідь" США

"З огляду на масштаби російської економіки, її взаємозв'язок і поширеність на світових ринках, а також велику податливість світових фірм перед американськими санкціями, величина наслідків через розширення санкцій проти Росії є невизначеною", - йдеться в доповіді Мінфіну США.

Експерти відомства також застерегли, що наслідки нових антиросійських санкцій обмежать діяльність не тільки російських компаній, але і американських інвесторів.

При цьому в Мінфіні США підкреслили, що уникнути негативних наслідків для американського бізнесу після введення нових санкцій проти Росії можна, якщо вся Європа введе аналогічні обмеження проти РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що до санкцій США проти Росії приєдналися ще чотири країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?