Масштабний прорив труби у Києві стався через випробування комунальників: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабний прорив труби у Києві стався через випробування комунальників: опубліковані фото

Масштабний прорив труби у Києві стався через випробування комунальників: опубліковані фото

Масштабний прорив труби на Голосіївському проспекті Києва стався під час гідравлічних випробувань комунальних служб столиці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву "Київенерго" у Facebook.

За даними співробітників компанії, трубу, що прорвала, використовували 38 років, при тому, що граничний ресурс подібних комунікацій складає 25 років.

"Сьогодні близько 14:00 за адресою Голосіївський проспект, 27 під час гідравлічних випробувань виявлено пошкодження магістрального трубопроводу діаметром 800 мм", - йдеться в заяві.

Читайте також: Посеред двору в Києві став бити гейзер: з’явилося відео

Також у "Київенерго" повідомили, що "ця ділянка тепломережі експлуатується з 1979 року та вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс".

"Через це стався витік на поверхню охолодженої тепломережевої води та утворилась вимоїна на прибудинковій території розміром 2х3 м", - йдеться у повідомленні.

Оперативна бригада ліквідовує пошкодження трубопроводу: пошкодження локалізували, витік води зупинили.

Внаслідок аварії було пошкоджено 4 автомобілі та вікна будівлі перед вимоїною. Потерпілим обіцяють компенсувати збитки - у встановленому законодавством порядку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очевидці розповідали, що після прориву труби фонтан води досягав висоти 7 поверху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?