Масштабний теракт в Пакистані: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Масштабний теракт в Пакистані: з'явилися нові подробиці і відео

Масштабний теракт в Пакистані: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Кількість жертв вибуху в місті Кветта на південному сході Пакистану досягла 93 осіб, повідомив міністр охорони здоров'я в провінції Белуджистан Рехмат Салех Балок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter ССTVNEWS.

Також 120 осіб отримали поранення.


У свою чергу, високопоставлений представник поліції Захур Ахмад Афріді повідомив

"Голосу Америки"

, що серед загиблих є кілька поліцейських і принаймні два журналісти.


Вибух стався невдовзі після того, як десятки адвокатів зібралися в лікарні, щоб попрощатися з президентом адвокатської асоціації провінції, убитим рано-вранці невідомими озброєними людьми з автомашини, що проїздила повз.


Журналісти та телеоператори, які висвітлювали акцію протесту адвокатів проти вбивства, також виявилися серед загиблих і поранених. Влада припускає, що число жертв може зрости, оскільки "багато поранених перебувають у критичному стані".


Представник влади провінції Анвар уль-Хак Какар повідомив подробиці інциденту.


"Цього ранку, на жаль, було скоєно напад на одного з наших дуже шанованих адвокатів Біляля Анвара Касі, який був убитий. Коли його тіло було передано юридичній спільноті, стався потужний вибух. В результаті у нас є велике число поранених і численні убиті", - сказав представник поліції.



Тим часом ІДІЛ взяв на себе відповідальність за теракт, повідомляє

India Today

.


Раніше в мережі було опубліковано відео, на якому

бойовики терористичної організації "Ісламська держава" звертаються до президента РФ Володимира Путіна з погрозами вбивства росіян

і закликом до джихаду проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?