Матч Реал — Шахтар. Де дивитися непередбачувану гру Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Реал — Шахтар. Де дивитися непередбачувану гру Ліги чемпіонів

Матч Реал — Шахтар. Де дивитися непередбачувану гру Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Другий український футбольний клуб у Лізі чемпіонів продовжить виступ ввечері у середу, 21 жовтня. ФК "Шахтар" вийде на поле проти мадридського "реалу" у матчі 1-го туру групового етапу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані УЄФА.

За офіційним розкладом, зустріч почнеться о 19:55. Матч транслюватиме телеканал "Футбол 2".
Українці гратимуть на виїзді, їх прийматиме іспанський стадіон Альфредо Ді Стефано.

Раніше "Шахтар" і "Реал" зустрічалися лише двічі, обидва матчі відбулися у рамках Ліги чемпіонів. Так само на груповому етапі українці грали з іспанцями та боролися за право виходу до плей-офф турніру.

"5 років тому, 25 листопада 2015-го, "Шахтар" у 5-му турі приймав "Реал" у Львові. Команди тоді очолювали Мірча Луческу та Рафа Бенітес. Із капітанською пов’язкою в "гірників" вийшов Тейшейра, який зрештою оформив дубль. Однак забивати "Шахтар" став уже за рахунку 0:4 (у "вершкових" відзначились Роналду, Модрич, Карвахаль і знов Кріштіану) після 70-ї хвилини. На 77-й Алекс реалізував зароблений Тайсоном пенальті, слідом Дентіньо відзначився після кутового, а потім Тейшейра скористався асистом Тайсона – 3:4", - згадує ті матчі пресслужба донеччан.

Нагадаємо, окрім "Шахтаря" у Лізі чемпіонів український футбол представляє київське "Динамо". Нещодавно вони вже відіграли матч першого туру групового етапу.

Як повідомляв ONLINE.UA, вечері у вівторок, 20 жовтня, український футбольний клуб "Динамо" зустрівся на поле з італійським "Ювентусом". Команди боролися у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів за подальший вихід з дивізіону G.

Кияни поступилися топ-клубу з Італії з рахунком 0:2. Дубль оформив 27 річний Альваро Мората, на 46-й та 84-й хвилинах зустрічі. Цікаво, що з 2016 року "Динамо" не проходило до відповідних стадій Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?