Мати Собчак мріє назвати онука на честь покійного чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мати Собчак мріє назвати онука на честь покійного чоловіка

Мати Собчак мріє назвати онука на честь покійного чоловіка
Джерело:  starhit.ru

Російський політичний діяч і мати телеведучої Ксенії Собчак, яка 18 листопада народила первістка, Людмила Нарусова заявила, що мріє, щоб її онук носив ім'я покійного діда Анатолія Собчака.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Starhit.
За словами друга актора Станіслава Садальського, Людмила дуже сильно чекала онука і просила Ксенію дати синові ім'я її батька.
"Людмила Борисівна дуже чекала народження онука. Звичайно, вона дуже хотіла, щоб хлопчика назвали Анатолієм - на честь батька Ксюші Анатолія Собчака. Це було найбільшою мрією Людмили Борисівни. Дочка для неї - все. Людмила Борисівна, що називається, божевільна мати. Їй приємно бути корисною дочці, допомагати їй", - розповів актор журналістам видання.

Читайте також: У мережі знайшли схожість між батьком і чоловіком Собчак: опубліковано фото
Відзначимо, Ксенія Собчак та її чоловік актор Максим Віторган поки не повідомляють, чи визначилися вони з ім'ям новонародженого малюка.
Анатолій Собчак - радянський і російський політичний діяч, перший мер Санкт-Петербурга. Помер в лютому 2000 року в готелі "Русь" в Світлогорську (Калінінградська область) в результаті гострої серцевої недостатності.
Нагадаємо, телеведуча з новонародженим сином уже вдома. Максим Віторган оприлюднив відео, на якому він везе Ксенію і малюка додому.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше керівництво мережі фаст-фудів Burger King запропонувало Ксенії Собчак за чималу грошову винагороду назвати свого новонародженого сина Кінго.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?