Мати Усами бін Ладена вперше розповіла про "терориста №1"
Категорія
Світ
Дата публікації

Мати Усами бін Ладена вперше розповіла про "терориста №1"

Мати Усами бін Ладена вперше розповіла про "терориста №1"
Джерело:  online.ua

Мати засновника терористичного угруповання "Аль-Каїда" Усами бін Ладена Алія Ганем вперше дала інтерв'ю британській газеті The Guardian, передає ONLINE.UA.

Видання пише, що зараз разом з нею живуть брати Усами бен Ладена - Ахмад і Хассан і другий чоловік - Мохаммед Аль-Аттас в особняку на заході Саудівської Аравії. Вказано, що родина Усами бен Ладена залишається також однією з найбагатших сімей королівства в силу своєї династичної будівельної імперії. Вони побудували велику частину сучасної Саудівської Аравії.
Жінка розповіла, що саме її другий чоловік виховував Усаму з трирічного віку.
"Він був дуже хорошою дитиною, поки не зустрів людей, які в значній мірі промили йому мізки в 20 років. Ви можете назвати це культом. Вони отримали гроші за свою справу. Я завжди говорила йому триматися від них подалі, і він ніколи не зізнавався мені в тому, що він робить, тому що він так сильно мене любив", - говорить Алія Ганем.
За словами матері, вона ніколи не підозрювала, що він може стати джихадистом. А коли вона зрозуміла, ким став її син, то була глибоко засмучена. Однак, зазначає брат Ахмад, мати рідко буває об'єктивним свідком.

"Минуло вже 17 років (з 9/11 - ред.) і вона як і раніше виправдовує Усаму. Вона любила його так сильно і відмовляється звинувачувати його. Замість цього, вона звинувачує оточуючих. Вона знає лише ту сторону гарного хлопчика, сторону, яку ми всі бачили. Вона так і не дізналася про джихадистську сторону",- говорить Ахмад.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Японії стратили сімох членів секти "Аум Сінрікьо", які здійснили смертельну атаку із застосуванням нервово-паралітичного газу у метро Токіо в 1995 року. Також вказано, що влада країни прийняла рішення стратити лідера секти — Сьоко Асахару.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?