Мати загиблого "кіборга" вразили заяви Савченко
Категорія
Події
Дата публікації

Мати загиблого "кіборга" вразили заяви Савченко

Мати загиблого "кіборга" вразили заяви Савченко
Джерело:  online.ua

Мати загиблого Героя України, «кіборга» Ігоря Брановицького розповіла про те, як вона ставиться до  поїздки народного депутата Надії Савченко від партії «Батьківщина» на зустріч в Мінську з ватажками так званих ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Ніни Брановицької «Громадському радіо».


«Зараз дуже багато говорять про повернення полонених. Поїздка нардепа Надії Савченко в Мінськ може допомогти активізації цього процесу? У що вірять рідні полонених?», - запитала журналістка.


Читайте також:  Савченко звинуватили в новій скандальній зустрічі з ворогами України: з'явилося відео


«Багато вже зневірилися. Думаю, щоб розпіарити Савченко, Медведчук (кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук - Ред.) може їй виділити кілька полонених», - відповіла Брановицька.


«Говорити з тими, хто віддавав накази катувати полонених і заявляти, що вона (Савченко - Ред.) не бачить в них нелюдів - це дивно. Можливо, до Наді в полоні ставилися дуже добре», - додала Брановицька.


«Наскільки я знаю, Захарченко показав на трьох хлопців, «кіборгів», і наказав катувати їх з особливою жорстокістю. Як Надя до цього ставиться?», - сказала мати загиблого українського героя.


Відзначимо, боєць 80-ї бригади Юрій Сова, який потрапив в полон бойовиків після підриву нового термінального комплексу Донецького аеропорту в січні 2015 року, розповів про те, що "кіборга" Ігоря Брановицького з власного пістолета застрелив бойовик Арсен Павлов (Моторола), після того як Ігоря жорстоко катували.


"Моторола" підійшов, запитав: "Що за тіло?". Йому сказали, що викликали "швидку". Тоді він ще подивився, сказав, "щоб не мучився, бо не доживе до лікарні", дістав ТТ (модель пістолета. - Ред.) і пустив йому дві кулі в голову", - розповів Сова про смерть свого бойового товариша в інтерв'ю "ВВС Україна".



Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий український журналіст Віталій Портников доступно пояснив, що переговори нардепа Надії Савченко з ватажками угруповань ДНР і ЛНР Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким марні, оскільки вона нічого не може запропонувати терористам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?