Мати жертви поліцейських в Кривому Озері розповіла моторошні деталі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Мати жертви поліцейських в Кривому Озері розповіла моторошні деталі: з'явилося відео

Мати жертви поліцейських в Кривому Озері розповіла моторошні деталі: з'явилося відео
Джерело:  Злочинності.

Мати убитого жителя Кривого Озера Миколаївської області Олександра Цукермана розповіла, як поіцейські били сина у неї на очах, в той час як він був в наручниках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Преступности.НЕТ ».
За словами матері Цукермана, тієї ночі їй зателефонувала невістка і попросила прийти, повідомивши, що Олександр влаштував «розбірки» з таксистом.
Жінка також зазначила, що причиною конфлікту могло бути те, що син приревнував дружину до таксиста. За словами матері, їй вдалося заспокоїти сина, він пішов в гараж і спав в машині до тих пір, поки не з'явилися співробітники поліції.
«Ніхто ж нікого не чіпав! Прийшли менти, відкрили ворота, зайшли туди (в гараж - Ред.), скрутили і витягли його, штовхали-штовхали, довели його до цієї калюжі і там били у мене на очах», - згадує жінка.
«Я ж просила їх як людей: не бийте, його ж в наручниках вивели! Я ж його сама заспокоїла!» - розповіла мати вбитого Олександра Цукермана.


Як повідомляв ONLINE.UA, главаНаціональної поліції Хатія Деканоїдзе в Кривому Озері Миколаївської області, де раніше поліцейські вбили місцевого жителя, пригрозила дістатися до всіх правоохоронців, "які забули, що таке честь".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?