"Матуся в декреті" Сєдокова випустила відвертий кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Матуся в декреті" Сєдокова випустила відвертий кліп

"Матуся в декреті" Сєдокова випустила відвертий кліп
Джерело:  YouTube

Екс-солістка "ВІА Гри" співачка Анна Сєдокова, яка два місяці тому втретє стала мамою, презентувала кліп на пісню "Увлечение".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал артистки.

Анна з'являється у кліпі у досить відвертих образах. Схоже, у цьому відео Сєдокова вирішила довести, що навіть після третіх пологів вона лишається ще тою "сексі-мамою".

"Матуся в декреті дасть кілька уроків поганої поведінки", - так напередодні анонсувала вихід кліпу співачка.

За словами Сєдокової, жінка після народження дитини тільки розквітає.

Читайте також: "Мрії про великий стадіон": гурт Потапа випустив новий кліп

"Вона стає ще сексуальніша і бажаніша, у неї відкриваються нові грані, та й форми стають більш апетитні і привабливі. Не обов'язково бути худою - це все непотрібні і кошмарні стереотипи, нав'язані нам індустрією. Ми повинні бути собою і відмовлятися від своєї природи означає зрадити себе. Я так сумувала за своїм тілом, я сумувала за відчуттям себе красивої і бажаної", - прокоментувала нову роботу співачка.

Вона також додала, що пишається своїм титулом "секс-символа" і неважливо, скільки у неї буде дітей.

"Я буду для них найкращою мамою на світі, але ніколи не перестану бути жінкою", - додала Седокова.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Москві невідомий чоловік звернувся до поліції з повідомленням про те, що дві співачки Світлана Лобода та Анна Сєдокова можуть бути підірвані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?