Майбутній прокурор принизив патрульного і протягнув його своїм авто: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Майбутній прокурор принизив патрульного і протягнув його своїм авто: з'явилося відео

Майбутній прокурор принизив патрульного і протягнув його своїм авто: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на кадрах якого відображено, як студент Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого кафедри прокуратури і кримінальної юстиції Андрій Глазунов ображає патрульного поліцейського, а потім протягує його своїм автомобілем.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста, блогера і військовослужбовця Леоніда Маслова.


«Як буває: ведемо справу на стороні потерпілого лейтенанта патрульної поліції, якому цей ... майбутній прокурор представився «Мій гаспадін», а потім простягнув копа автомобілем по асфальту», - написав Маслов.


«Раптом я зацікавився - звідки ж беруться ці талановиті істоти? А ось - селище Металіст біля Луганська, який я неодноразово бачив в «приціл» свого безпілотника, розшукуючи скупчення ворожої техніки. Звідки поливали Щастя з «Градів» і ствольної артилерії», - продовжив Маслов.


«Хто ж родичі Андрюхи Глазунова, за якого заступився прокурор Харківської області, намагаючись закрити справу по ч.2 ст.342 КК України (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків)? Мого гаспадіна, який вже відразу, будучи всього лише студентом, почне загрожувати слідчому: "Я тебе звільню?», - пише Маслов.


«Не знаю, яким місцем цей щиглик заробив собі на Ніссан ХTrail, але чомусь є така чуйка, що подарувала його нібито родичка (мама?) заслужена вчителька «ЛНР», директор загальноосвітньої школи в Металісті Наталія Глазунова», - додав Маслов.


Він також опублікував посилання на один з сепаратистських сайтів, з якого випливає, що Глазунова відкривала меморіальну дошку загиблим російським журналістам в Металісті разом з ватажком луганських бойовиків Ігорем Плотницьким.


«Може, хто допоможе дізнатися більше про хероя? Хто ще, крім Плотницького та Данильченко, у нього в друзях? Хто ж так хоче виліпити з нього прокурора?», - додав Маслов.



Як повідомляв ONLINE.UA,  на вулиці Світлицького в Києві патрульні поліцейські затримали пару дуже п'яних місцевих жителів, причому жінка з правоохоронцями поводилася агресивно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?