Майк Тайсон повертається: стало відоме ім'я його суперника
Категорія
Спорт
Дата публікації

Майк Тайсон повертається: стало відоме ім'я його суперника

Джерело:  online.ua

Американський боксер Майк Тайсон вже незабаром повернеться на ринг. Його суперником стане Шеннон Бріггс — колишній чемпіон світу у важкій вазі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За словами ексчемпіона, вони особисто домовилися з "залізним Майком" про новий офіційний двобій.

"Я недавно розмовляв з Майком Тайсоном – все йде до того, що ми проведемо офіційний бій. Ми з Тайсоном збираємося надіти рукавички, ми будемо битися", - пояснив Бріггс.

Напередодні він також оголошував, що готовий до зустрічі з Тайсоном під час виставкового бою. Він хвилюється, бо вважає реальним переростання зустрічі у відкриту бійку.

Бріггс також повідомив, що дуже хотів би побитися проти Володимира Кличко та британського спортсмена Девіда Хея.

Нагадаємо, Майк Тайсон оголосив про повернення для виставкових боїв після 15-річної перерви у професійному боксі. Він почав серйозно тренуватися до майбутніх події.

Водночас із Тайсоном про своє повернення оголосив колишній суперник Майка — не менш легендарний Евандер Холіфілд. Їх паралельні виступи стали темою для активного обговорення та чуток — чи зустрінуться колишні чемпіони та вороги знову на рингу.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер Тайсон Ф’юрі розповів, що у нього ніхто не вірив, коли 2015 року він переміг на ринку українця Володимира Кличка. За словами чемпіона WBC у суперважкій вазі, протягом майже усієї кар’єри його недооцінювали.

Нагадаємо, український боксер лишався непереможеним близько чотирьох років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?