Майлі Сайрус шокувала фанатів несподіваною заявою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Майлі Сайрус шокувала фанатів несподіваною заявою

Майлі Сайрус шокувала фанатів несподіваною заявою
Джерело:  online.ua

Американська співачка Майлі Сайрус шокувала своїх шанувальників, розповівши історію про дозвілля у її сім'ї. Вона зізналася, що після річної перерви знов почала курити марихуану. Однак не таке зізнання шокувало громадськість, а інформація про людину, яка стимулює Майлі це робити, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

За словами співачки, її мама Тіш Сайрус складає компанію в такому відпочинку. Стається це не часто, однак з ініціативи 51-річної жінки.

"Інколи ми палимо. Моя мама мене знову підсадила на це", - каже Сайрус.

Епатажна зірка переконує, що не зловживає наркотиками та розділяє відпочинок з роботою. Майлі Сайрус запевнила, що дозволяє собі палити тільки у вихідні дні, коли в неї не заплановані виступи.

"Я не палю, коли працюю, бо під дією наркотиків я співаю не найвищому рівні своїх можливостей", – додала дівчина.

Нагадаємо, рік тому Сайрус публічно заявила про відмову від наркотиків та прагнення створити якісну музику.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що будинок епатажної американської співачки Майлі Сайрус згорів в результаті масштабних лісових пожеж у Каліфорнії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?