Майже без одягу: солістка "НеАнгелів" похвалилася фото в бікіні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Майже без одягу: солістка "НеАнгелів" похвалилася фото в бікіні

Майже без одягу: солістка "НеАнгелів" похвалилася фото в бікіні
Джерело:  Instagram

Учасниця популярного українського дуету "НеАнгели"Вікторія Смеюха поділилася барвистими фото з відпочинку біля океану, а також зізналася, що зараз знову закохана і щаслива.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Нагадаємо, в жовтні Віка приголомшила шанувальників новиною про те, що її перед весіллям кинув коханий - актор і каскадер Іван Стрижаков. Пара була разом більше року. Незабаром стало відомо, що розставання відбулося через зраду хлопця.
"Я ніколи не могла собі уявити, що саме зі мною таке може статися... Я цілком і повністю поринула в любов, в серйозні стосунки, збиралася будувати сім'ю, але на сьогоднішній день я сама", - говорила раніше співачка.

Читайте також: Укра їнська зірка похвалилася відпочинком за океаном: з'явилися фото і відео
А зараз, судячи з останніх фото Вікторії і підписів до них, вона знову знайшла щастя і любов.
«За спиною свою мелодію грають хвилі, світить сонце і я без гриму, без думок і майже без одягу вільна, закохана і щаслива як ніколи!» - підписала один зі знімків співачка.


Як повідомляв ONLINE.UA, колега Віки по дуету "НеАнгели" Слава Камінська також зараз насолоджується відпочинком в теплих краях. Співачка відправилася на Сейшельські острови.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?