Майже половина росіян хотіла б дивитися Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Майже половина росіян хотіла б дивитися Євробачення-2017

Майже половина росіян хотіла б дивитися Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

У Росії неоднозначно сприйняли відмову від трансляції міжнародного конкурсу "Євробачення", який в 2017 році відбудеться в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на результати соцопитування "Левада-Центр".
Читайте також: Щоденник Євробачення-2017 на ONLINE.UA: випуск другий
За даними дослідження, яке проходило ще до того, як стало відомо, що Росія не прийме участь в конкурсі.
За даними центру, на питання чи підтримують росіяни відмову від трансляції конкурсу, 41 відсоток відповів негативно. Соціологи припустили, що цим людям було б цікаво стежити за подіями "Євробачення" в Києві.
При цьому не було однозначної думки щодо вибору конкурсантки від Росії - Юлії Самойлової, якій в СБУ заборонили в'їзд в Україну з-за концертів в окупованому Криму, що зробило неможливим її участь у "Євробаченні-2017".
Так, 59 відсотків опитаних підтримали вибір Самойлової, тоді як 15 відсотків вважали, що відправляти її в Україну було неправильно. При цьому 16 відсотків нічого не знали про ситуацію навколо скандальної конкурсантки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Самойлова заявила, що засмучена тим, що Росія не прийме участі в пісенному конкурсі "Євробачення-2017, додавши, що виступ на такому подію було її мрією.
При цьому в пресі з'явилася інформація, що Самойлова може представити Росію на Євробаченні в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?