Майже тиша: у штабі АТО розповіли про нові обстріли на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Майже тиша: у штабі АТО розповіли про нові обстріли на Донбасі

Майже тиша: у штабі АТО розповіли про нові обстріли на Донбасі

Протягом 8 квітня бойовики 18 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
На Маріупольському напрямку по захисникам Водяного бойовики стріляли з мінометів калібру 120 мм, гранатометів і стрілецької зброї. З протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів вівся вогонь по опорним пунктам в районі Мар'їнки.
Ворожа БМП обстрілювала захисників Новогригорівки, морських піхотинців під Гнутово бойовики провокували вогнем гранатометів, а під Широкіно – стріляниною зі стрілецької зброї.
Читайте також: Війна на Донбасі: у штабі АТО розповіли про нові провокацїі бойовиків
На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм та 82мм і БТР обстрілювали захисників Верхньоторецької. З гранатометів і великокаліберних кулеметів вівся вогонь по позиціях під Авдіївкою. З гранатометів різних систем обстрілювали захисників Кам'янки і Зайцево, а з великокаліберних кулеметів – позиції поблизу Пісків. Також була зафіксована активність ворожих снайперів під Троїцьким, Опитним і Пісками.
"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримували режим тиші і відповідь вогонь у відповідь не відкривали", - резюмували в штабі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео відповіді українських військових на провокацію бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?