McDonald's анонсував неочікувані зміни
Категорія
Світ
Дата публікації

McDonald's анонсував неочікувані зміни

McDonald's анонсував неочікувані зміни
Джерело:  online.ua

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's анонсувала, що в найближчому майбутньому відмовиться від консервантів, ароматизаторів і барвників під час приготування бургерів. Про це повідомляється на сайті компанії, передає ONLINE.UA.

Вказано, що ці зміни будуть стосуватися гамбургерів, чизбургерів, подвійних чизбургерів, бігмаків та іншого. Штучні добавки, виявлені в булочках, сирі і соусах для деяких з найбільш відомих бургерів McDonald's, більше не використовуватимуться в складі продуктів американських ресторанів мережі.

"Відмова від штучних інгредієнтів і їх заміна натуральними скоротить термін зберігання продуктів або ж буде потрібне їх додаткове замороження", - йдеться в повідомленні компанії.

В McDonald's зауважили, що коли мова йде про сир й інші продукти, замінити штучні добавки натуральними нескладно, однак проблема виникає з маринованими огірками, використовуваними в бургерах McDonald's.

Нагадаємо, нещодавно в компанії заявили, що будуть випускати власну монету — MacCoin — яка стане "альтернативою біткоїну".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в окупованому Сімферополі на місці McDonald’s  відкрили подібне кафе, яким незадоволені місцеві жителі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?