Популярна у всьому світі мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's змінила рецепт своїх бургерів і вже з грудня їх готуватимуть по-новому. У компанії вирішили повністю відмовитися від підсилювачів смаку - в бургерах обіцяють використовувати тільки натуральні інгредієнти для поліпшення текстури, обсмажування і смаку. Відзначається, що McDonald's змінив процедуру приготування м'яса, рецепт булок для бургерів і навіть процес їх складання. По-новому бургер почнуть готувати вже на початку грудня у всіх мережах McDonald's. При цьому вартість бургерів в компанії не планують змінювати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.
У прес-релізі McDonald's зазначено, що булки в бургерах тепер стануть м'якішими і темнішими, їх будуть пекти за трьома різними рецептами. Розмір булочок "оптимізували", щоб вони пропорційно співвідносилися з котлетою. Яловичі котлети для бургерів тепер будуть смажити на грилі невеликими партіями і цибулю до них додавати в процесі смаження. Сир чеддер за новою технологією приготування будуть додавати в бургер при певній температурі, щоб він ідеально розплавлявся на гарячій котлеті. Змінять і кількість соусу в бургери. Наприклад, в фірмовому Біг Макі його буде більше, щоб він рівномірно розподілявся по всій булочці.
Нагадаємо, McDonald's вже давно відмовився від консервантів, ароматизаторів і барвників під час приготування гамбургерів, чизбургеров, подвійних чизбургерів, бігмаків та іншої продукції компанії.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в McDonald's змінили подачу напоїв. У корпорації вирішили замінити пластикові соломинки на паперові.