McDonald's змінив рецепт бургерів і готуватиме їх по-новому
Категорія
Світ
Дата публікації

McDonald's змінив рецепт бургерів і готуватиме їх по-новому

McDonald's змінив рецепт бургерів і готуватиме їх по-новому
Джерело:  online.ua

Популярна у всьому світі мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's змінила рецепт своїх бургерів і вже з грудня їх готуватимуть по-новому. У компанії вирішили повністю відмовитися від підсилювачів смаку - в бургерах обіцяють використовувати тільки натуральні інгредієнти для поліпшення текстури, обсмажування і смаку. Відзначається, що McDonald's змінив процедуру приготування м'яса, рецепт булок для бургерів і навіть процес їх складання. По-новому бургер почнуть готувати вже на початку грудня у всіх мережах McDonald's. При цьому вартість бургерів в компанії не планують змінювати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.

У прес-релізі McDonald's зазначено, що булки в бургерах тепер стануть м'якішими і темнішими, їх будуть пекти за трьома різними рецептами. Розмір булочок "оптимізували", щоб вони пропорційно співвідносилися з котлетою. Яловичі котлети для бургерів тепер будуть смажити на грилі невеликими партіями і цибулю до них додавати в процесі смаження. Сир чеддер за новою технологією приготування будуть додавати в бургер при певній температурі, щоб він ідеально розплавлявся на гарячій котлеті. Змінять і кількість соусу в бургери. Наприклад, в фірмовому Біг Макі його буде більше, щоб він рівномірно розподілявся по всій булочці.

Нагадаємо, McDonald's вже давно відмовився від консервантів, ароматизаторів і барвників під час приготування гамбургерів, чизбургеров, подвійних чизбургерів, бігмаків та іншої продукції компанії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в McDonald's змінили подачу напоїв. У корпорації вирішили замінити пластикові соломинки на паперові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?