Медіа з'ясували, як Netflix виграв під час карантину
Категорія
Культура
Дата публікації

Медіа з'ясували, як Netflix виграв під час карантину

Медіа з'ясували, як Netflix виграв під час карантину
Джерело:  online.ua

Від початку 2020 року чисельність підписників стрімінгового сервісу Neflix збільшилася майже на 16 мільйонів користувачів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Verge.

За даними видання, причиною такого спалаху підписників став карантин, який ввели у більшості країн світу через пандемію коронавірусу COVID-19.

"Netflix додав 15,8 мільйона передплатників, більш ніж удвічі більше за очікувані 7,2 мільйона", - інформують медіа.

Загальний показник користувачів сервісу досягнув нового рекорду - 182 мільйони. Протягом першого кварталу Netflix вже заробив близько 5,77 мільярда доларів США.

Утім, представники сервісу у відкритому листі до акціонерів попередили останніх, що ситуацію не оцінили як стабільну. Кількість підписників може впасти після того, як карантинні обмеження почнуть послаблювати по мірі відступу COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні на засіданні від 22 квітня уряд схвалив рішення щодо пролонгації карантинних обмежень. Тепер довгоочікуваною датою для мільйонів українців стало 11 травня — саме тоді Кабміну знову вирішуватиме, що робити з карантином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?