У Медведчука відповіли, що кум Путіна буде робити у Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

У Медведчука відповіли, що кум Путіна буде робити у Раді

У Медведчука відповіли, що кум Путіна буде робити у Раді
Джерело:  24 канал

Один з лідерів партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабінович заявив, що Віктор Медведчук не стане офіційним кандидатом на посаду віце-спікера Верховної Ради. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, кум Володимира Путіна вже обіймав згадану посаду щонайменш двічі.

"З цієї причини ні Медведчук не висуватиме свою кандидатуру, наша партія не буде його висувати, він зосередиться на партійній роботі", - пояснив член узгоджувальної ради політсили.

Рабінович наголосив, що відверто проросійська "платформа" планує отримати посади у керівництві таких комітетів, як з питань бюджету, регламенту. Партія виступає за повернення підрозділу зі справ Донбасу, а також молоді та спорту.

Як повідомляв ONLINE.UA, чинний секретар РНБО Олександр Данилюк вважає присутність Медведчука у Раді повноцінною загрозою, яку партії "Слуга народу" доведеться враховувати. Проте нібито демократичність української політики потребує створення робочих відносин з будь-яким її представником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?