Медведєв наказав порахувати "борг" України за Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв наказав порахувати "борг" України за Крим

Медведєв наказав порахувати "борг" України за Крим
Джерело:  online.ua

Голова уряду РФ Дмитро Медведєв доручив профільним міністерствам, і зокрема Міністерству фінансів, надати підтримку діяльності робочої групи Держдуми з оцінки збитків анексувати Росією Криму за роки його перебування в складі України. З даною заявою виступив глава групи, перший віце-спікер нижньої палати парламенту Іван Мельников, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Він також додав, що робоча група Думи планувала звертатися до відповідних міністерств за інформацією, а підтримка Медведєв вплине на "рівень відношення до цих запитів і, відповідно, на якість експертизи".

"Прямо на зустрічі Дмитро Медведєв звернувся, зокрема, до глави Мінфіну з проханням допомагати нам", - сказав він.

Окрім того, Мельников зазначив, що також була досягнута домовленість "підключати підвідомчі уряду вузи в міру необхідності".

"А на конкретні засідання робочої групи будемо запрошувати фахівців в Держдуму", - зазначив представник Держдуми.

Зазначимо, що 20 березня голова Держдуми В’ячеслав Володін заявив про створення спеціальної робочої групи в нижній палаті, яка оцінить збиток, нібито завданий Україною окупованому Росією Криму. Ще до цього російський чиновник заявляв, що влада України повинна відшкодувати анексованому Криму втрати, які нібито протягом 25 років зазнав півострів від "руйнівної політики". Також, за його словами, повинен буде заплатити і Європейський Союз, який підтримує Україну.

Як повідомляв ONLINE.UА,  у Путіна з’явився новий план на окупований Крим. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?